Tuesday, March 20, 2012

WISHLISTKU~

Dengan sangat tiba2 rase macam nak buat wishlist.
More to my future planning kot.
Hurm.....
Sebenarnye, few days back aku termimpi.
Mak2 sedare aku cakap kat aku:
Aku tak ade hala tujuan hidup.
Aku tak ade planning untuk future aku.
etc. etc.
(Yang seangkatan dengannye)
Tapi aku mempertahankan aku punye pendirian.
Aku kate aku dah plan dengan bagus2 aku punye future.
Amazingly, aku siap ade folder yang tunjuk aku dah ade plan.
Macam2 plan aku buat.
Untuk umur sekian2 aku nak buat ape.

Walau bagaimanapun.
In real life, maybe only 10% of the future plan folder is true.
Cop, or less than that.
Actually, I don't really plan.
I just....berangan....

Tapi hari ni, aku ber-determination nak write ape2 yang aku angankan tu.
Then, make a wishlist yang juga boleh dikategorikan sebagai future plan.
(Bukan tulis kat blog ye)

Nak emo sikit lah jap.
Sebenarnye, aku agak berase jeles ngan orang2 yang bley control diri mereka.
Trying really hard to achieve what they want in life.
Having a super great determination that make their wishlist comes true.
I really want to be like that.
However, whenever I had a thought to become like them.
A part of said:
Don't change yourself to be like them, just be a better me.
Hohohoho.....
Aku pon tak tahu, senang giler nak psiko diri sendiri.
Kejap cakap nak bertukar, beberape saat kemudian tak nak pulak.
(Itulah aku)

Dahlah, setakat ni je rase nak tulis setakat ni.
I'm having flu right now.
My tears keep flowing.
(Macam menonton citer sedih)
Need some rest.
Esok nak gi berjoging di waktu pagi.
Then nak buat assignment radiological patho bersama cik Sabb.
I need to be healthy.
InsyaAllah~


(In mood to have a guy giving me a rose..=p)

(Currently listening to Ultra Lover- 2PM......missing oppars)