Monday, October 21, 2013

FEFEELING

Salam~
Annyeong~

Aku selalu sangat buat tajuk entri yang tak memberangsangkan.
Tak reti nak kasi tajuk ape.
Huuuuu~

Sebenanye nak tulis pasal konvo ari tu.
Tapi sebab dah upload gamba kat fb, so perasaan nak bercerita kat blog pon kurang sket.
Tak excited ke?
Excited lah!
Cuma excited nak bercerita tu takde.
Huhu...

Okay, now back to tajuk kita.
Fefeeling...
Yeah, aku baru je baca dua blog yang bercerita pasal feeling masing2.
Both blogs cerita feeling mereka in a very polite way.
Polite?
Hurm, I don't know how to categorize that kind of tulisan.
So polite should be okay na?

What I really feel right now is.
Aku pon nak fefeeling jugakkkk..
Hahahaha.
Tu je.
(Sebenanye tadi pikir nak tweet je, tapi dah alang2 bukak blog ni haha)

Entri yang membuang masa kan.
Tah pape.

Babai~
Annyeong~
Salam~